Eva Ottenhof

In juni 2010 ben ik afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy in Gent, België. Daar heb ik de vierjarige fulltime opleiding tot osteopaat gevolgd. Sindsdien heb ik mijn eigen praktijk gevestigd in Praktijk DOM in Utrecht.

De osteopatische benadering van het lichaam past bij mij. Het is zorgvuldig en volledig, het beschouwt de persoon als geheel en zoekt de oorzaak van problemen. Het lichaam is fascinerend en dat maakt het werken als osteopaat erg leuk. Ik verheug me erop u te helpen.

Mijn speciale interesse gaat uit naar de behandeling van baby's en kinderen. In 2013 heb ik de tweejarige deeltijd opleiding “Ostepathie bij baby’s en kinderen” aan het Panta Rhei afgerond. En sindsdien volg ik regelmatig cursussen voor verdere verbreding en verdieping. 

Ik ben geregistreerd bij het NRO (Nederlands Register voor Osteopathie) dat garant staat voor kwaliteit, controle en bijscholing van erkende osteopaten in Nederland. Daarnaast ben ik lid van de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie).

SCHOLING

2010 Afronden opleiding Osteopathie - International Academy of Osteopathy
2011-2013 Postgraduate opleiding 'Osteopathie bij baby's en kinderen' - Panta Rhei
2016 Cursus 'Osteopathie bij kinderen volgens Frank de Bakker' - FICO
2016-2018 Cursus 'Geïntegreerde Technieken volgens Frank de Bakker' (blok I t/m VI)
2018 Cursus 'Biochemical Tools for Osteopaths' - Still More
2019 Cursus 'Tongue Tie' - Panta Rhei
2019 Scholingsdag 'Tongriem en Lipband' - STL 
2019 Cursus 'Persisterende primaire reflexen' - Panta Rhei

  

Helen Kuin

Na een fijne samenwerking tijdens Eva's zwangerschapsverlof besloten we dat Helen vast in de praktijk zou komen werken. Helen is er op woensdagen. Daarnaast heeft ze haar eigen praktijk in Duivendrecht. Helen heeft een sterke affiniteit met osteopathie rondom zwangerschap en babytijd. Ben je benieuwd naar meer over Helen en haar achtergrond, scholing, etc? Neem dan een kijkje hier.